Skip to content

Hemma igen

Uppe med tuppen idag, som sig bör när man är hemma hos mamma och pappa i Askim. Reveljen ljöd 05.30 och med sömntrötta ögon drogs shorts, pulsband och t-shirt på. Något försenad anländer Jakob i sin nyinköpta men inte desto mindre antika Honda och vi lufsar sega iväg mot cykelleden på andra sidan Säröleden. Det är en av mina favoritsträckor när jag är hemma i Göteborg. Morgonlöpning längs havet och bort förbi Amundön i 30 minuter innan vi vänder hem igen. Som vanligt har det gått lekande lätt fram till vändpunkten, d.v.s. innan motvinden börjar slita i kläderna. Dagens pass blev lite nedkortat från 90 till 60 minuter. 15 min uppvärmning följt av långintervall (2,5 min med 90% HRmax följt av 7,5 min med 75-80% HRmax). Sen snabb dusch och frukost innan teetime kl 08.20 med lillebror och fader T. Ingen bra runda idag (förlåt för alla grästorvor, Torekulla…) men en desto trevligare stund med en kaffe i handen efter nionde hålet. Älskar kompveckor!!!

Golfkaffe

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: